Informatieavond 10 mei 2019 te Nijkerk

Locatie:

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk.

Programma van de avond

19:30:            Zaal open, koffie/thee etc. Bij binnenkomst ontvang je tegen inlevering van je toegangskaart twee consumptiebonnen.

20:00 - 20:10: Aanvang van het programma, welkom en opening
door J.C. (Annie) de Vries, secretaris van Fly Aware.

20:10 - 20:30: Korte presentatie: "Hoezo, verontreinigde cabinelucht?"
door A. (Ap) van de Kraats, penningmeester van Fly Aware en voormalig KLM-vlieger.

20:30 - 20:50: Korte presentatie: "De medische gevolgen en Aerotoxic Syndrome"
door drs. J.J. (John) Midavaine, voorzitter van Fly Aware, sportarts en orthomoleculair therapeut.

20:50 - 21:10: Koffiepauze

21:10 - 22:00: Presentatie door onze gastspreker: D. (Daniel) Dumalin M.Sc.(Psy).
Daniel Dumalin is als psycholoog/neuro-fysioloog werkzaam in het Algemeen Ziekenhuis Sint Jan in Brugge-Oostende.  Hij is o.a. bestuurslid van de sectie Neurowetenschappen en Psychofysiologie, en onderhoudt goede contacten met diverse collega's aan de universiteiten van Gent en Brussel.
Met zijn jarenlange ervaring in qEEG (quantitative EEG) en ERP (Event Related Potentials) heeft hij zich veel bezig gehouden met (het wetenschappelijk aantonen van) hersenschade door trauma (bv. door een ongeval). Resultaten van zijn onderzoeken zijn bv. veelvuldig gebruikt als bewijsvoering in expertisezaken.
Momenteel werkt hij aan een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek in België naar aantoonbare hersenschade als gevolg van het Aerotoxic Syndrome. In zijn presentatie legt hij uit hoe dat onderzoek in zijn werk gaat. De voorlopige resultaten geven aanleiding om dit onderzoek uit te breiden naar Nederland, waarbij Stichting Fly Aware (John Midavaine) de coördinatie verzorgt.
We zijn erg blij met deze ontwikkeling, die een mogelijke stap vormt op weg naar erkenning van Aerotoxic Syndrome als beroepsziekte.

22:00:        Afsluiting van het programma door Annie, daarna is er tot rond 23:00 nog ruimschoots gelegenheid om nader kennis te maken, vragen te stellen en na te praten.

Wij wensen je een gezellige en boeiende avond!

Het Fly Aware team.

Terug naar Bestelformulier Toegangskaarten