Behandeling

Intake

Stichting Fly Aware biedt de mogelijkheid van een intake gesprek met drs. John Midavaine. Er wordt dan een inventarisatie van de klachten gemaakt, de mogelijkheden voor herstel worden besproken en er wordt een behandelplan opgesteld. Dit plan is "op maat gesneden", specifiek voor jou. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende behandelmethodieken, zodat je optimaal ondersteund wordt in dit traject. John zal hierin samen met jou de koers bepalen. Tijdens de intake krijg je onder meer advies over voedingssupplementen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je stapje voor stapje kunt gaan ontgiften.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken met drs. John Midavaine of eerst meer informatie, vul dan dit contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk (binnen 3 dagen) contact met je op. Voor een afspraak kun je ook direct terecht op de website van de door John geleide kliniek voor Levensstijl Geneeskunde: Lifemedic.nl

Testimonials:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

 

"Het werkt echt! 99,9%. Ik hoop dat het resultaat blijvend is. Als dit niet een tijdelijke verbetering is, dan kan de champagne uit de koelkast. Amazing"

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

"Alle woorden, voor zeker wel 95%, vallen meteen goed in de mond. Ik hoor veel meer en begrijp het ook. Dus het eerste programma werkt al. En nu ben ik bezig met het tweede programma. Samenvatting; we zitten op de goede weg. Het lijkt wel een droom."